Stále více se histaminová intolerance dostává do povědomí lidí. Odhaduje se, že jí trpí 1 – 3 % populace a mezi její nejčastější projevy patří gastrointestinální obtíže, migréna, návaly horka, rýma, bolest těla, únava a jiné.

 

Osoby s histaminovou intolerancí se musí vyhýbat konzumaci potravin bohatých na histamin. Patří sem zejména opracované, fermentované a konzervované potraviny jako ryby, víno, pivo, sýr, kysané zelí, masné výrobky, sójová omáčka, ocet a další.
 

RIDA®ABSORBANCE 96 – ELISA reader

Spektrofotometr na mikrotitrační destičky.

 

- pro více informací klikněte ZDE: VIDEO
 

Stanoveni histaminu

Kontaktujte nás

Zanechajte nám správu
Cookies Podrobnosti
Tyto webové stránky používají soubory cookie

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o tom, jak používáte naše webové stránky, poskytujeme také našim partnerům v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. Tito partneři mohou příslušné informace kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které od vás získali, když jste využili jejich služeb.